محل تبلیغات شما

کیفیت در حرفه ی رستوران داری امری بسیار مهم و ضروری استشما باید از مواد غذایی با کیفیت بالا استفاده کنید تا علاوه بر داشتن غذایی باطعم عالی سلامت مشتریان را نیز تضمین کنید . با کیفیت بودن وسایل و تجهیزات نیزبخش بسیار مهمی در رستوران داری است که باید آن را رعایت کرد .

خمیرگیر ۴۰ کیلویی

نان یک خوراکی بسیار مهم در زندگی روزانه است که مصرفبالایی دارد وجود نان در بسیاری از کسب و کار ها نظیر نانوایی ها و یا حتی رستورانها ضروری است و اما برای تهیه این خوراکی پر طرفدار شما باید در ابتدا ابزار موردنیاز را تهیه کرده و سپس به سراغ آماده سازی خمیر آن کنید خمیر گیر ۴۰ کیلویی یکی از تجهیزاتی است که برای تهیه نان تازه و یا حتی انواعشیرینی به آن احتیاج دارید این وسیله در ظرفیت های نختلفی طراحی  ساخته شده که شما با توجه به نیاز خود میتوانید از آن تهیه و استفاده کنید و هم چنین وجود چرخ در طراحی این وسیله حمل ونقل کردن آن را بسیار آسان می کند .

خمیرگیر ۲۰ کیلویی

پختن انواع کیک و شیرینی در قنادی ها و یا حتیدر بسیاری از رستوران های مجلل به عنوان دسر رایج است برای تهیه انواع خمیر کیک هاو یا حتی شیرینی ها شما برای این که بتوانید یک خمیر مرغوب تهیه کنید نیاز به یک خمیر گیر ۲۰ کیلویی دارید البته این وسیله در حجم ها و اندازه های گوناگونیموجود است که این امر به طور کلی نیاز هر آشپز را به این دستگاه از بین می برد.

کلگیچرخ گوشت صنعتی

در بسیاری از رستوران های ایرانی کهدر آن کباب سرو می شود باید یک چرخ گوشت قدرت مند نیز وجود داشته باشد تا بتوان بهکمک آن گوشت کباب را آماده کرد کلگی چرخ گوشت صنعتی قسمتی از چرخ گوشت های بزرگ وقدرت مند است که به کمک آن می توان حجم زیادی از گوشت و یا دیگر خوراکی ها را چرخکرد .

راه اندازی رستوران فست فودی

تهیه انواع کباب ها و برگر

راه اندازی تهیه غذای کوچک

ها ,خمیر ,چرخ ,گوشت ,تهیه ,های ,و یا ,است که ,یا حتی ,خمیر گیر ,ها و

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

abnenofe دانلود مداحی ( ذاکرین 72 ) ♡☆ LADY SONIYA LOVE ☆♡ chanleajunkla Ann's site تور بالی بهار و تابستان 99 | تور بالی اندونزی | رزرو هتل های بالی totithickthet lisasares فدایی ولایت نقطه سر خط